Top 5 individueel Selina

Top 5 individueel Selina

Van alle concepten zijn we individueel gaan kijken welke concepten onze voorkeur heeft. Ik ben uitgekomen op het volgende rijtje. 

1 Van Verhage voor jou

2 Led wall

3 Fotomuur

4 Spelletje tijdens het wachten

5 Deur

* Bordspel

Waarom deze concepten?

1 Van Verhage voor jou: Het principe van iets personaliseren voor jezelf of voor iemand anders sprak mij erg aan. Dit geeft je het gevoel dat het bedrijf iets voor jou wil betekenen, en iedereen vind het leuk om iets met z’n eigen naam te hebben. De kans om dit te combineren met de slogan Verhage leek me een goed uitgangspunt voor een concept.

2 Led wall: Licht trekt altijd de aandacht van mensen. Als ze hier mee kunnen interacteren is het helemaal interessant. Het moet dan wel laagdrempelig zijn.  Het sprak mij aan omdat dit altijd voor een tof beeld zorgt. Festivals als Glow werken goed. Mensen worden er enthousiast van. Van jong tot oud. 

3 Fotomuur: Dit concept kan op 2 manieren worden uitgelegd. Als een letterlijke plek/ achtergrond om foto’s te maken. Of als een muur met schermen waarop verhalen staan met foto’s en video’s erbij. Beide insteken waren voor mij interessant. Beide sprak het een deel van onze doelgroep aan. De foto achtergrond zal jongeren waarschijnlijk mee aanspreken, waarbij de muur van schermen waarschijnlijk een wat oudere doelgroep meer zal aanspreken. In beide concepten zag ik elementen en mogelijkheden om verder mee te gaan of eventueel zelfs samen te voegen. 

4 Spelletje tijdens het wachten: Wachten op je eten is altijd vervelend. Het maakt niet uit hoe kort of lang dit is. Als we dit proces leuker kunnen maken dan doen we dat graag. Dit idee sprak mij erg aan omdat ik denk dat het een leuk idee is voor jong en oud. Je bent actief bezig en plezier wat dan vervolgens gekoppeld wordt aan Verhage. 

5 Deur: Dit was nog een vrij vaag concept maar ik zag er wel elementen in waar we iets mee zouden kunnen. Het verrassingselement van het niet weten wat er gebeurt als je op een specifieke plek gaat staan. De persoon die interactie die plaatst vindt met de gebruiker. Het zorgt voor oproer. Dit maakte dat ik het een interessant concept vond om mee verder te kunnen gaan. 

*bordspel: Dit was nog een idee wat ik interessant vond maar waar ik nog geen echte invulling voor wist. 


Brainstorm


Dit is wat er uit mijn brainstorm is gekomen. Het zijn wat meer losse idee├źn als echte concepten maar er zaten wel elementen in die we eventueel voor concepten kunnen gebruiken.